:: Szolgáltatás bemutatása
Biztos elõfordult már Önnel is, hogy szüksége volt valamilyen információra, valamit gyorsan el akart intézni mobilon keresztül, de épp abban a pillanatban nem jutott eszébe a pontos kulcsszó, vagy a telefonszám, ahova küldeni kellett volna az üzenetet. Készüléke T-Mobile menüje segítségével mostantól már nem is kell fejben tartania ezeket: mindent a SIM Toolkit alkalmazásokkal kényelmesen elintézhet.
A SIM Toolkit alkalmazások egyszerû kis programok, amelyek a SIM kártyákon futnak, segítségükkel egyszerûen, annak menürendszerébõl lehet SMS-eket küldeni, egyszerûsített formában elérhetõk a különbözõ szolgáltatások.
Az egyes alkalmazások Ön helyett összeállítják a szükséges SMS-eket, és elküldik a megadott számra.
Az alábbiakban rövid leírást találhat azokról az alkalmazásokról, melyeket a Dinamikus Alkalmazáskezelõn keresztül tölthet le SIM kártyájára, hogy aztán gyors információkkal segítse mindennapjaiban.
Autópálya-matrica
A szolgáltatás keretében ügyfeleink SMS-ben vásárolhatnak heti és havi autópálya-használati jogosultságot D1, D2, D3, D4 kategóriájú gépjármûvükre.
Telefonkészüléke T-Mobile menüjében keresse az Autópályadíj menüpontot, mely alatt megtalálja az autópálya-díj fizetését. Nem kell megjegyeznie a szolgáltatás telefonszámát, csupán adja meg autója rendszámát egyben kötõjel nélkül. A megfelelõ formátumú üzenetet összeállítja az alkalmazás, és elküldi a vásárlási kérést.
Tudjon meg többet!
Lottó, Totó, Kenó, Puttó
A Mobil-lottó menüpont alatt a Szerencsejáték Zrt. népszerű játékait játszhatja mobilja segítségével.
Telefonja T-Mobile menüpontja alatt kitöltheti a virtuális szelvényt, és az alkalmazás automatikusan elküldi fogadását a Szerencsejáték Zrt. részére. A fizetés Mobil Vásárlás szolgáltatásunkkal történik.
Játékok: Ötöslottó , Hatoslottó, Skandináv, Totó, Kombinációs Totó, Kenó, Puttó
Tudjon meg többet!
MobilParkolás

A parkolójegy vásárlásának menete

Válassza ki, melyik városban szeretné használni a MobilParkolást! A város nevére kattintva részletesen megismerheti a parkolójegy vásárlásának lépéseit.


InfoSMS/InfoMMS
Az InfoSMS-nek köszönhetõen bárhol is jár, SMS-ben értesülhet az Önt érdeklõ hírekrõl, újdonságokról vagy érdekességekrõl. InfoMMS-eink segítségével képes híreinket, mûholdképes idõjárás elõrejelzést vagy a videofelvételeket tartalmazó filmajánlót egyenesen mobilján olvashatja, és sokféle téma közül választhatja ki az Önt leginkább érdeklõt. Készüléke T-Mobile menüjében az InfoSMS/MMS menüpontot kiválasztva egyszerûen elõfizethet ezekre a szolgáltatásokra illetve lekérdezheti a legújabb híreket.
Tudjon meg többet!
Dallamcsengõ
Már telefonkészüléke T-Mobile menüjének segítségével is beállíthatja a 10 legnépszerûbb zeneszám valamelyikét Dallamcsengõjében. A kiválasztott dalnál azt is megadhatja, hogy csupán egy hívó, vagy mindenki a kiválasztott dallamot hallja-e, amikor Önt hívja. Frissítse rendszeresen a menü segítségével a kínálatot, hiszen a TOP 10 zeneszám minden hónapban változik.
Tudjon meg többet!
MasterCard Mobile
Az alkalmazással gyorsan, egyszerűen fizetheti be bizonyos szolgáltatóktól érkező számláit, feltöltheti saját egyenlegét vagy akár más T-Mobile vagy Telenor ügyfélét is, sőt fizethet is a neten a MasterCard Mobile Magyarország elfogadóhelyeken.
Tudjon meg többet!
Gyorsinfó
Telefonkészüléke T-Mobile menüjének segítségével kérhet infomációkat a következõkröl: EUR árfolyama, USD árfolyama, a legközelebbi bankautomaták helye, aktuális egyenleg lekérdezés és kérhet rendszeres értesítést a kisorsolt lottószámokról, az idõjárásról, a legfontosabb napi információkról és horoszkópról.
SMS ügyfélszolgálat (Elõfizetéses ügyfeleinknek)
Az SMS Ügyfélszolgálat segít abban, hogy néhány gombnyomás segítségével intézhesse T-Mobile előfizetésével kapcsolatos ügyeit. A menü segítségével:
 • be- és kikapcsolhatja az SMS ügyfélszolgálat használatához kapcsolódó jelszóvédelmet,
 • be- és kikapcsolhatja MMS szolgáltatását,
 • be- és kikapcsolhatja Hangposta szolgáltatását,
 • részletes számlát kérhet,
 • be- és kikapcsolhatja a Hívásértesítő szolgáltatást,
 • be- és kikapcsolhatja a Számtiltást,
 • be- és kikapcsolhatja készülékén a hívó számának kijelzését,
 • titkosíthatja telefonszámát,
 • be- és kikapcsolhatja a konferenciahívás szolgáltatást,
 • be- és kikapcsolhatja roaming szolgáltatásunkat,
 • letilthatja a nemzetközi hívásokat,
Az SMS Ügyfélszolgálat használata ingyenes. Lehetősége van arra, hogy az üzenetek elküldését kóddal erősítse meg. Amennyiben ezt az opciót választja, ügyfélszolgálati jelszavát kell megadnia numerikus formában. Az SMS ügyfélszolgálat segítségével lekérdezheti számlájának aktuális egyenlegét, aktuális GPRS vagy SMS forgalmát. Az egyenleglekérdezés Díjszabásunk szerint díjköteles.
Tudjon meg többet!
SMS ügyfélszolgálat (Dominós ügyfeleinknek)
Az SMS Ügyfélszolgálat segít abban, hogy néhány gombnyomás segítségével intézhesse T-Mobile elõfizetésével kapcsolatos ügyeit a menü segítségével:
 • be- és kikapcsolhatja MMS szolgáltatását,
 • be- és kikapcsolhatja Hangposta szolgáltatását,
 • be- és kikapcsolhatja a Számtiltást,
 • be- és kikapcsolhatja készülékén a hívó számának kijelzését,
 • be- és kikapcsolhatja az egyenlegértesítõt (300 Ft-os limit elérésérõl),
 • be- és kikapcsolhatja roaming szolgáltatásunkat,
 • lekérdezheti egyenlegét,
 • feltöltheti egyenlegét.
Az SMS Ügyfélszolgálat használata ingyenes. Lehetõsége van arra, hogy az üzenetek elküldését kóddal erõsítse meg. Amennyiben ezt az opciót választja, ügyfélszolgálati jelszavát kell megadnia numerikus formában.
Tudjon meg többet!
Használat feltétele:
A szolgáltatás készülékfüggetlen, igénybe vételéhez csak Dinamikus vagy Vario SIM kártya szükséges és SIM Toolkit képes készülék (a kint lévõ készülékek 90%-a, a forgalomba kerülõk 100%-a ilyen). A szolgáltatást készüléktõl, elõfizetési módtól, elõfizetõi besorolástól függetlenül bármely T-Mobile ügyfél igénybe veheti.
SIM kártyája típusát Ön is ellenõrizheti, ehhez látogasson el a SIM kártyáinkat bemutató oldalra. Az esetleges csere feltételeirõl ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat.